WorkInJoy is de eerste in België die toegeruste relaxruimtes in bedrijven aanbiedt.

Sinds 3 jaar actief in het domein van het welzijn op het werk, stelt het team WorkInJoy hun ervaring en expertise ten dienste van uw bedrijf.

Sophie Geilenkirchen – Oprichtster en directrice

In 1994 behaalde ik mijn Masterdiploma Business Administration aan de Universiteit van Luik. Nadien beheerde ik gedurende 20 jaar de financiën van verschillende bedrijven, in zeer uiteenlopende sectoren.  Daarnaast werkte ik gedurende 15 jaar als Director Human Ressources en voerde ik diverse bedrijfsfuncties uit.

Gedurende al die jaren was ik een echte stakhanovist en combineerde ik verschillende rollen… als mama, als werknemer, als partner… Door bewust te bewegen en ademhalingsoefeningen toe te passen in de Body Balance-klassen (LesMills), heb ik een helende bubbel gecreëerd voor mezelf. Dankzij de gunstige effecten die ik ervaarde, ben ik zelf lessen beginnen geven. De lovende feedback van mijn studenten gaf me vertrouwen en deed me beseffen dat ik een nieuwe vaardigheid, in combinatie met een nieuwe behoefte, aan het ontwikkelen was: de overdracht.

Het concept WorkInJoy zat al lang in mijn hoofd en in 2015 voelde ik me klaar om het bedrijf op te starten. Een concept dat de focus legt op welzijn op het werk en het bevorderen van mentale veerkracht en emotionele draagkracht van medewerkers.

Overtuigd van het belang en de voordelen van de slaap, heb ik me gespecialiseerd in de energieke pauzes, zowel voor werkgevers als voor werknemers. Het inbrengen van mijn persoonlijke ‘touch’ voor een wereldveranderende golf, gaf betekenis aan mijn activiteit. Beter zelfs, in overeenstemming met mijn waarde, vond ik mijn essentie.